Photon se predstavlja na sejmu Vienna Contemporary

24. - 27. september 2015
Marx Halle, Karl-Farkas-Gasse 19, 1030 Dunaj

 

Od 24. do 27. septembra bo Photon sodeloval na umetnostnem sejmu Vienna Contemporary, enem pomembnejših tovrstnih dogodkov v Srednji in Vzhodni Evropi. Sejem se bo odvijal na novi lokaciji: Marx Halle.

V sklopu prve edicije sejma Vienna Contemporary bo Photon – Center za sodobno fotografijo predstavil kuriran izbor treh prepoznavnih umetnikov in fotografov: Staneta Jagodiča, Roberta Kusterleta in Ladislava Postupe.

Ti umetniki so bili leta 2014 predstavljeni v okviru skupinske razstave z naslovom Duhovi Dade v Galeriji Photon na Dunaju.

Vienna Contemporary bo predstavil 99 galerij iz 25 držav, tako z Vzhoda kot Zahoda, ki bodo predstavile svoje umetnike na najpomembnejšem dunajskem mednarodnem umetnostnem sejmu. Število galerij iz Srednje in Vzhodne Evrope je unikum v svetovnem merilu – letos pa bo pod drobnogledom Bolgarija. Spremljevalni program, ki bo vključeval več kot 20 vodenih ogledov in pogovorov, ponuja poglobljene diskusije z umetniki in zbiralci in tako ponuja bogato izkušnjo za vse ljubitelje umetnosti.

Za več informacij sledite povezavi TUKAJ.