Dragi prijatelji, obiskovalci, ljubitelji fotografije,
galerija Photon bo času novoletnih praznikov zaprta, obiščete nas lahko spet od 6. 1. 2020 naprej. Če slučajno razmišljate o darilu za Photon, pa imamo za vas idejo :)

Ob koncu leta bi se sem vam radi zahvalili za pozornost in spremljanje programa Photona – Centra za sodobno fotografijo.

Poleg tega pa bi vas želeli spomniti, da lahko ob koncu koledarskega leta del svoje dohodnine namenite tudi za donacije nevladnim organizacijam. Zato vas pozivamo, da nam izkažete zaupanje in del svoje dohodnine namenite Društvu Photon in s tem podprete naše nadaljnje delovanje.

Namenitev dela dohodnine za posameznika ne predstavlja dodatnih stroškov. Oddati morate le obrazec, s katerim lahko namesto v državni proračun do 0.5 % odmerjene dohodnine namenite neprofitni organizaciji po lastni izbiri.

Tovrstna podpora vas ne stane nič, medtem ko nam zelo veliko pomeni.

Prosimo vas, da dopišete svoje podatke in podatke Društva Photon (Društvo Photon, davčna številka: 38644487), izberete odstotek donacije (do 0.5 %) ter obrazec oddate na svojem finančnem uradu. To lahko storite osebno, po pošti ali preko sistema eDavki in sicer najkasneje do 31. 12. 2019.

Velika hvala za izkazano podporo in lepo vabljeni, da nas obiščete tudi v letu 2020!